Cirque du Clochard 2014

In de nieuwsbrief van de Federatie Opvang  april 2013 verscheen de volgende oproep voor ons nieuwe grote project:

Op zaterdag 12 juli 2014 organiseert het Productiebureau van de Maatschappelijke Opvang ’s-Hertogenbosch voor de tweede maal een groots festival op de Parade bij de Sint Jan. In 2009 werd met man en macht gewerkt aan Cirque du Clochard: een artistiek podium voor dak- en thuislozen uit verschillende windstreken, met Bossche lotgenoten als gastheer. Dankzij dit groots aangepakte festival hebben we veel ervaring opgedaan en willen we, gezien het succes van de eerste editie, een tweede festival organiseren.

Of het nu gaat om muziek, kleinkunst, theater, poppenkast, poëzie, mime, circusacts of iets heel anders. Uw cliënten zijn welkom om te schitteren op deze creatieve bühne.

Wij roepen zusterorganisaties door heel Nederland op voorstellen in te dienen voor dit evenement op het prachtige plein bij de kathedraal. Deze vroege oproep is bedoeld om opvanginstellingen alle tijd en kans te geven om originele ideeën te ontwikkelen en aan ons voor te leggen. Het Productiebureau  streeft naar een sterk, afwisselend en feestelijk programma, dat onze cliënten een onvergetelijke  dag bezorgt.

Wij nodigen u uit om aan dit evenement in de maak deel te nemen. U kunt uw voorstellen per mail toesturen aan het Productiebureau: productiebureau@modenbosch.nl
Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Marianne Goossens: 06-20624646.

Plaats een reactie